Verzekeringsaanbod Tadaah (collectief)

Aansprakelijkheid
De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is geschikt voor aangesloten bedrijven en organisaties bij Tadaah en padagogisch medewerkers in de kinderopvang.

Welk soort verzekering is dit?
Deze verzekering beschermt jou en je bedrijf voor aansprakelijkheid voor schade aan anderen (letsel en schade aan zaken) die is veroorzaakt door jezelf, je bedrijf, je medewerkers bij het verrichten van de verzekerde bedrijfsactiviteiten.

Wat is verzekerd?
Aansprakelijkheid voor schade aan personen, spullen of onroerend goed van anderen en de schade die daar een gevolg van is, zoals financiële schade (bedrijfsschade). Verzekerd bedrag € 2.500.000,- Eigen risico bij zaakschade € 125,- Eigen risico bij letselschade € 0,-

Deze verzekering wordt u geboden tegen een zeer aantrekkelijke premie en snelle acceptatie om uw activiteiten te kunnen gaan uitvoeren.

Graag komen wij met u in contact, u kunt het onderstaand contactformulier invullen en/of uiteraard telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u de benodigde informatie zoals verzekeringskaart, voorwaarden en premie kunnen toezenden.

Zodra wij het aanvraagformulier getekend retour hebben ontvangen kunt u verwachten dat wij op dezelfde dag voorlopige dekking kunnen afgeven mits u voldoet aan de hieraan gestelde voorwaarden.

Rechtsbijstand
Ook bieden wij u een op maat gesneden rechtsbijstandverzekering voor Pedagogisch medewerkers in de Kinderopvang. Vraag naar onze scherpe tarieven en voorwaarden.  

Arbeidsongeschiktheid (AOV)
Het is iets waar u liever zo min mogelijk bij stilstaat, helaas kan arbeidsongeschiktheid iedereen overkomen. Bescherm uw inkomen als zelfstandig pedagogisch ondernemer bij Braamhaar & Kroezen. De kosten voor een AOV vallen over het algemeen lager uit dan u denkt. Verzeker uzelf en uw omgeving daarom vandaag nog tegen inkomensverlies en bereken hier binnen 2 minuten uw premie.  (Hanteer het beroep: Pedagoog)

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Adviescentrum Braamhaar & Kroezen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie