Verzekeringsaanbod 'zzp collectief' in de kinderopvang - zorg - onderwijs --> Online aanvragen mogelijk via www.zzpverzekerd.nl<--

Aansprakelijkheid
De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is geschikt voor de ZZP'er (zelfstandige zonder personeel) in de kinderopvang. U verzekerd de werkzaamheden als pedagogisch medewerker in de kinderopvang, BSO's en peuterspeelzalen.  Dit kan zijn via www.tadaah.nl  of een andere organisatie.  Ook is het mogelijk bepaalde (neven) activiteiten mee te verzekeren (tegen een toeslag). 

Welk soort verzekering is dit?
Deze verzekering beschermt jou en je bedrijf voor aansprakelijkheid voor schade aan anderen (letsel en schade aan zaken) die is veroorzaakt door jezelf, je bedrijf, je medewerkers bij het verrichten van de verzekerde bedrijfsactiviteiten.

Wat is verzekerd?

Aansprakelijkheid voor schade aan personen, spullen of onroerend goed van anderen en de schade die daar een gevolg van is, zoals financiële schade (bedrijfsschade).
Verzekerd bedrag € 2.500.000,- Eigen risico bij zaakschade € 125,-
Eigen risico bij letselschade € 0,-

Deze verzekering wordt u geboden tegen een zeer aantrekkelijke premie* en snelle acceptatie om uw activiteiten te kunnen gaan uitvoeren.
* (Premie € 13,64 per maand inclusief 21% assurantiebelasting en prolongatiekosten) 

------------------------------------------------
Uw aanvraag kunt u online indien via onze nieuwe website www.zzpverzekerd.nl/aanvragen 
Ook vindt u op onze nieuwe site antwoorden op veel gestelde vragen en een uitleg video. 
------------------------------------------------

Naast uw pedagogische werkzaamheden ook andere zakelijke activiteiten (nevenactiviteiten)?
Vaak kunnen activiteiten aanvullend verzekerd worden tegen een kleine toeslag.
Maak online uw voorstel en bekijk welke aanvullende activiteiten we kunnen verzekeren. 
Let op! Activiteiten die niet op uw polis staan zijn ook niet verzekerd. 

Rechtsbijstand (optioneel)
Ook bieden wij u een op maat gesneden rechtsbijstandverzekering voor Pedagogisch medewerkers in de Kinderopvang incl. eventuele nevenactiviteiten (Premie € 23,65 per maand inclusief 21% assurantiebelasting). Onze tarieven en voorwaarden zijn digitaal ingeregeld en in aanvulling op de AVB bij ons online te sluiten in één pakket via de www.zzpverzekerd.nl/aanvragen 


Arbeidsongeschiktheid (AOV)

Het is iets waar u liever zo min mogelijk bij stilstaat, helaas kan arbeidsongeschiktheid iedereen overkomen. Bescherm uw inkomen als zelfstandig pedagogisch ondernemer bij Braamhaar & Kroezen. De kosten voor een AOV vallen over het algemeen lager uit dan u denkt. Verzeker uzelf en uw omgeving daarom vandaag nog tegen inkomensverlies en bereken hier binnen 2 minuten uw premie.  (Hanteer het beroep: kinderleidster - kinderverzorger)

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
&nbsp;, &nbsp;Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Adviescentrum Braamhaar & Kroezen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie